Pályázna? Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat ITT!    

Kérdése van? Hivjon minket! +36300121145 

Kérdése van? Hivjon minket! +36300121145 

Bobcat csúszókormányzású rakodók

Az amerikai vállalat múltja egészen 1947-ig nyúlik vissza az amerikai Észak-Dakotába. Mára azonban nem csak Amerikában, hanem Kínában, Franciaországban és Csehországban is vannak gyártóüzemek. A magas minőségnek és megbízhatóságnak köszönhetően vezető szerepet tölt be az építőiparban, tereprendezésben és a mezőgazdaságban egyaránt. A csúcsminőségű termékek mellett a Bobcat rendelkezik a világ legnagyobb kompakt berendezéselosztó hálózatával. Közel 1000 független márkakereskedő szolgálja ki az ügyfeleket, ezzel is boztosítva a folyamatos értékesítési, alkatrész és szervíz hátteret.


11termék111

A piacon a legkisebb légkondícionált rakodógép radiális emelést biztosít, bármely helyzetben megmutatva sokoldalúságát. Az S450 kompakt 1380 kg-os billenőterhelésével, a munkaeszköz tartó kereténél mért 1488 mm-es szélességével és az 1976 mm-es fülke tetőnél mért magasságával, méretét meghazudtoló teljesítményre képes.

Az S510 1703 kg-os billenőterhelésének köszönhetően tökéletesen alkalmas mindennapi,, többcélú rakodógépeknek, miközben mérete továbbra is kompakt 1643 mm-es szállítási szélességével és 1972 mm-es fülketetőnél mért magasságával. Az opcionális növelt áramlású hidraulika (High-flow) és a radiális emelés még rugalmasabbá teszi.

Az erős, 41 kW-os (55le) motornak, az 1823 kg-os billenőtehelésnek, valamint a 3023 mm-es emelési magasságának köszönhetően az S530 a legtöbb munkához optimális súly-teljesítmény arányt biztosít. A vertikális emelés és a növelt hidraulika áramlás (High-flow) opció azt jelenti, hogy a helyzetet mindig Ön tartja kézben.

Az S550 M szériájú rakodó egy rendkívül fejlett gép, amely komoly előrelépést jelent a teljesítmény és a kezelői kényelem terén. Az 50,7 kW-os (68 LE) motornak, az 1852 kg-os billenőterhelésnek illetve radiális emelésnek, valamint az alapfelszereltségként kínált luxusfunkcióknak - mint például a High flow (emelt olajáramlású hidraulika) rendszernek, a 2 sebesség fokozatú haladásnak s az opcionálisan választható joystick vezérlőknek - köszönhetően még a legnagyobb kihívásokhoz is elegendő teljesítmény áll rendelkezésre, karnyújtásnyira.

Az erős S590 egy prémium M-szériájú modell, számos kényelmi fejlesztéssel és alapfelszereltségként kínált luxusfunkciókkal, mint például a High flow (emelt olajáramlású hidraulika) rendszerrel, 2 sebesség fokozatú haladással és opcionálisan választható joystick vezérlőkkel. Az 50,7 kW-os (68 LE) motornak, valamint az 1958 kg-os billenőterhelésnek és a vertikális emelésnek köszönhetően még a legkeményebb munkákkal is megbírkózik.


Garaincia 3 év vagy 3000 üzemóra munkagépekre

Folyamatos hazai szervízháttér

Folyamatos alkatrészellátás

Ingyenes kiszállítás munkagépekre

A csúszókormányzású rakodók kis, sokoldalú gépek, amelyek számos feladatra használhatók építkezéseken, gazdaságokban és más munkák során. A Bobcat a csúszó rakodógépek egyik vezető gyártója, és gépeik minőségükről és tartósságukról ismertek. A csúszókormányzású rakodók használhatók építőanyag rakodására, sziklák mozgatására és törmelék eltakarítására. Általában teherautók be- és kirakodására is használják őket. A Bobcat csúszókormányzású rakodók számos méretben és konfigurációban kaphatók, így könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő gépet.