Kérdése van? Írjon nekünk

PFT AKCIÓS ÁRAK

A PFT több generáción átívelő és az iparágban mélyen gyökerező szakértelmet képvisel. A PFT technológia tükrözi a termék iránti szenvedélyt, az ötletek gazdagságát és a fáradhatatlan törekvést a fejlesztések továbbfejlesztésére. Jelenleg évente több mint 4000 gép hagyja el gyárat. Az ügyfelek tudják, hogy egy PFT gép megvásárlása a vállalkozásuk jövőbiztosítását jelenti.

PFT Silomat Trans Plus

A szállítószivattyúk az anyagot a feldolgozás helyére szállítják. A nyitott rendszer egy áramláskeverővel kombinált rendszer, de a pasztás vödrös áruk is könnyen a kívánt helyre szivattyúzhatók.

 

PFT Silomat Trans Plus

PFG 4 és Ritmo XL:

A keverőgépek az összes szokásos gipsz-, mész- és cementalapú szárazhabarcs keverésére és folyamatos szivattyúzására szolgálnak. A gépi támogatásnak köszönhetően az anyagokat nem kell fáradságos kézi mozgatással mozgatni és szétteríteni a helyszínen. Az állítható víztényezőnek köszönhetően az anyag minősége állandó marad. Ez biztosítja az egyenletes munkaminőséget.

 

Vakológép PFT G4

A PFT szervizgarancia:

Ügyfélorientáltság, műszaki szakértelem és szologáltatás orientáltság. A világ minden részén megtalálható értékesítési és szolgáltatási központojaival a PFT a következő évtizedekben is ezek mellett teszi le a voksát

Tapasztalat:

Nem mi vagyunk az egyetlen cég, amely gépeket épít a habarcs/hamuzsír technológiához. De csak mi rendelkezünk a világszerte több mint 140 000 darabból származó tapasztalattal. És minden új PFT gépbe beépítjük ügyfeleink értékes javaslatait, akikkel folyamatos párbeszédet folytatunk. A 140.000 gép azonban a különböző anyagokkal kapcsolatos szakértelem széles spektrumát is jelenti. A feldolgozás így mindig tökéletes eredménnyel, a PFT-re jellemző minőségben fejeződik be.

 

PFT RITMO XL

Szervíz és értékesítés világszerte:

PFT minőségünk és gépeink tartóssága világszerte elismert vállalattá tett minket. A PFT gépeket fáradhatatlanul használják több mint 115 országban és több, mint 450 értékesítési és szervizközpontunkkal megbízható partnerek vagyunk, ha a termelékenységről van szó az építkezéseken világszerte. 200 munkatársunk biztosítja a gépek megbízható és problémamentes használatát az építkezéseken.
Nap mint nap. Évről évre.

Szlogen:

Sok éven át a PFT szlogenje a következő volt: Biztosítjuk a termelékenység áramlását.
És ezt ma is így tesszük: A PFT gépek és a PFT munkatársai fáradhatatlanul dolgoznak az Ön érdekében, hogy a lehető legjobb gépeknek köszönhetően a lehető legkellemesebbé tegyék a munkakörülményeket az építkezéseken világszerte. Annak érdekében, hogy ezt a filozófiát még egyértelműbben kommunikáljuk a világ felé, 2017-ben kidolgoztuk az új PFT szlogent: Mindig az ön építkezésén.
Ezzel még egyértelműbben kifejezhetjük, hogy mindig az Ön mellett dolgozunk - és az Önre szabott építkezési megoldásokon.