Pályázna? Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat ITT!    

Kérdése van? Hivjon minket! +36300121145 

Kérdése van? Hivjon minket! +36300121145 

MJ homlokzati állványzatok és tartozékok

Kimagasló német minőség!

Európai egyik legkeresettebb és legtöbbet értékesített homlokzati állványzata., mely a magas minőség mellett kedvező árral párosul. Az MJ UNI 70 kiegészítői szinte minden hazai forgalomban kapható márkával kompatibilisek. Többek között Layer, Gráf, Peri, Alfix, SGB, Haki, Scafom és Ringer gyártókkal. A Plettac UNI 70 állványzattal pedig 100%-ban kompatibilis.

Kialakításának köszönhetően, a felépítéséhez nincs szükség szerszámokra. Fém elemei horganyzott acélból készülnek, így bár könnyűek, de mégis tartósak. A fém elemek horganyzott acélból készülnek, így nem csak tartós, de egyben könnyű is. A kialakításnak köszönhetően egyszerűen, szerszámok nélkül is felépíthető. A fa pallók kezeltek, ezáltal jelentősen tartósabbak és ellenállóbbak más pallókhoz képest. 

AJÁNLATOT KÉREK!

Mi szól az MJ állványzat mellett?

 • A Derigo Kft. az MJ UNI 70 kizárólagos magyarországi importőre.
 • Más rendszerekkel összehasonlítva rendkívül alacsony árfekvés.
 • Magas minőségnek köszönhetően rendkívül hosszú élettartam.
 • Felépítéshez nincs szükség szerszámokra, vagy más eszközökre.
 • Kialakításának köszönhetően rendkívül könnyű összeszerelni.
 • Horganyzott acél alkatrészek tartósak és ellenállóak az időjárásnak, valamint a mechanikai behatásoknak.
 • Készletről számtalan kiegészítő elérhető.
 • Forgalmazásához az Európai Unió teljes területére érvényes tanúsítvánnyal rendelkezünk.
 • A pallókról nem áll ki semmi sem, így jóval biztonságosabb.
 • Beépített rugalmas réteg véd a sérülésekkel szemben.
 • A Plettac SL és a MJ UNI rendszerek 100%-osan kompatibilisek egymással.

 

 

Homlokzati állványzat gyártása

Homlokzati állványzatunkat több országban gyártják, de döntő többsége Németországból, azon belül Plettenbergből érkezik. Magyarországon szegedi telephelyünkön folyamatosan elérhetők a kiegészítők és az állványzati is. Készlethiány esetén a termék 2 héten belül beérkezik.

 

Homlokzati állványzat Szegeden

 

Tanúsítványok

 • DIN EN 9001
 • 50001

 

Pályázati ajánlat

Amennyiben pályázati árajánlatra van szüksége, úgy a szükséges származási igazolást, gyártói igazolást és piackutatást biztosítjuk Önnek.

 

Amit érdemes még tudni

Az MJ UNI 70 kiváló minőségű acélcsövekből és csúszásmentes rétegelt lemez platformokból készült. A platformokat korlátok védik. Különböző elemekből állnak, amelyek az egyedi igényeknek megfelelően szabadon beállíthatók. Ez a teljes szerkezet egyszerű módosítását jelenti az egyes épülettípusokhoz.

Az állványzatot az igényekhez mérten lehet alakítani, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a munkások számára az építkezésen való használatot. Az ilyen lehetőségek jelentősen befolyásolják a megrendelt berendezés használatának kényelmét és praktikusságát. Emellett alkalmasá teszi a jövőbeli beruházásokhoz is, ami pénzt takarít meg, mivel a későbbi projektekhez nem kell illeszkedő, új berendezéseket vásárolni.

Az MJ homlokzati állványzatot a gyors összeszerelhetőség és az egész szerkezet könnyűsége is jellemzi szerszámok és egyéb eszközök nélkül. Annak ellenére, hogy sok részből áll (a korlát elemeitől kezdve a különböző platformokon keresztül a keret és a létra, valamint a többi részen keresztül), az állványzat stabilitását nem befolyásolja. A stabilitást az teszi lehetővé, hogy a gyártás során különböző kiváló minőségű anyagokat használnak, amelyek a kész rendszerben kiegészítik egymást. Ezek közé tartozik a fa és az acél .

Anyagok kiválasztása a megrendelő személyes preferenciáitól függ, és szabadon keverhetők. Választhat fa vagy fém pallót, vagy extra kiegészítőket. Ez az egyik dolog, ami az MJ UN 70-et népszerűvé teszi minden európai országban.

Az ajánlott MJ UNI 70 homlokzati állványzat megfelel a legfontosabb minőségi előírásoknak.

 

Használati és összeszerelési útmutató

Az alábbi összeszerelési- és használati útmutató az MJ-Gerüst Gmbh. által gyártott UNI 70 elnevezésű homlokzati állványzatra érvényes. A szükséges szakértelem hiányában nem ajánlott az állványzat összeszerelése- vagy használata. Az állványzat előnyeiről az alábbi blogunkban olvashat itt.

Ezzel az összeszerelési- és használati utasítással a telepítő információkat és lehetőséget kap arra, hogy az összeszerelés során az Ipari Biztonsági Rendeletnek megfelelően járjon el minden szerelési lépésnél. A megadott információk és technikai részletek célja az, hogy segítsék a telepítőt, és felhasználót abban, hogy az Ipari Biztonsági Rendelet követelményeinek megfelelően járjon el, azonban ez nem jelent kötelezettséget.

A telepitőnek/felhasználónak meg kell határoznia, illetve végre kell hajtania a szükséges intézkedéseket saját belátása szerint – az Ipari Biztonsági Rendelet feltételei alapján elkészített kockázatértékelést szem előtt tartva. Figyelembe kell azonban venni az egyedi esetek sajátosságait is.

Alapvető követelmény, hogy az összeszerelési- és használati utasításokat be kell tartani. Hogy megkönnyítsük a részletek megismerését, illusztrációkat használunk, amelyeket példaként kell értelmezni - tehát biztonsági szempontból ezek az illusztrációk nem teljeskörűek.

Blogunkban elérhető az MJ UNI 70 használati és összeszerelési útmutatója

Letölthető katalógusok:

Magyar katalógus

Romanian cataloge