Imam pitanje? Pišite namÍ

Bobcat kompakt hevederes rakodógépek

Az amerikai vállalat múltja egészen 1947-ig nyúlik vissza az amerikai Észak-Dakotába. Mára azonban nem csak Amerikában, hanem Kínában, Franciaországban és Csehországban is vannak gyártóüzemek. A magas minőségnek és megbízhatóságnak köszönhetően vezető szerepet tölt be az építőiparban, tereprendezésben és a mezőgazdaságban egyaránt. A csúcsminőségű termékek mellett a Bobcat rendelkezik a világ legnagyobb kompakt berendezéselosztó hálózatával. Közel 1000 független márkakereskedő szolgálja ki az ügyfeleket, ezzel is boztosítva a folyamatos értékesítési, alkatrész és szervíz hátteret.


2Proizvod 12

Maximális teherbírás (kg): 1115

Súly (kg): 3712

Maximális teherbírás (kg):
1115
Súly (kg):
3712
Eszköz finnanszírozás elérhető:
Igen

Szívóság és az innováció találkozása

A világ legszívósabb rakodójának fejlesztése során szerzett több évtizedes tapasztalatot felhasználva, számos új megoldást és intelligens technológiát alkalmaztunk, melyekkel a tartósság és a teljesítmény növekedett, valamint első osztályú kénylemet eredményezett a vadonatúj R-sorozatú rakodóknál.

 

 • LED-es világítás opcionálisan választható prémium LED-ekkel és kanyarfénnyel
 • Opcionálisan választható Clear-view vezetőkfülke, a jobb kilátásért
 • Öntött acél karok a jobb kilátás érdekében, megtartva a kiemelkedő tartósságot
 • A szabványos Bob-Tach technológiának köszönhetően több, mint 100 szerelékkel kompatibilis
 • A kettős kanálpozícionálásnak köszönhetően, a szerelékek fel és lefelé történő mozgatásakor automatikusan szintbe maradnak
 • Opcionálisan választható oldalsó LED-es világítás
 • Öntött acél kivitel a jobb láthatóságért, a tartósság romlása nélkül
 • Az opcionális Auto Ride Control a gém lengéscsillapítását végzi
 • Jobb motor hűtés, a megnövelt teljesítmény és a megbízhatóság érdekében
 • 5 tagos torziós felfüggestés, a minden terepen való ideális közlekedés érdekében
 • Egy darabo álló, tövábbfejlesztett Bob-Tach szerelékváltó, beépített törmelékaprítóval

Stabil és erőteljes

Kiváló emelési képesség nagy toló- és szakíóerővel, a gép kiváló stabilitásával kiegészülve.

Szívósra építve

Az egy darabból álló öntött acél rakodókarokat és a beépített törmelékaprítóval rendelkező továbbfejlesztett, hidraulikus szerelékváltót  a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekhez tervezték.

Első osztályú kényelem

Az 5 tagozatos torziós felfüggesztés kényelmes vezetést biztosít, a kommunikációs eszközök csatlakoztatási lehetősége és a zajszigetelt vezetőfülke révén pedig könnyen kommunikálhat.

Megnövelt látómező

Az új fülkét a maximális kilátthatóság figyelembe vételével tervezték meg, ami tovább javítható az opcionális Clear-view kabinnal és a hátsó kamerával.

Gyengéd ha szükséges

A gumihevederek által biztosíott alacsony talajnyomás lehetővé teszi az érzékeny területeken való haladást. A megnövelt tapadás biztosítja a haladást a sárban vagy az első nem készített területeken és javítja a termelékenységet a talajjal érintkező szerelékekkel.

Továbbfejlesztett motor hűtés

Az R-széria intelligens motor hűtő rendszerét az optimális működés és a hosszabb élettartam érdekében teljesen áttervezték. A ventillátor mintegy 50%-al nagyobb lett és opcionálisan változtatható forgásiránnyal is rendelhető, ezzel is növelve a termelékenységet poros környezetben.

Megnövelet emelési képesség

A talajjal érintkező nagyobb felületek valamint a tömeg és a lóerők tökéletes egyensúlyának köszönhetően az R-sorozatú rakodók kiváló stabilitást nyújtanak és bármilyen munkakörülmények között biztosítják a megfelelő emelési kapacitást.

5-tagos torziós felfüggesztés

Az R-sorozat alsó kocsija az 5 tagú torziós felfüggesztésnek köszönhetően az emelés vagy emelkedőn történő haladás során nagyobb stabilitást és kényelmes vezetést biztosít. Ez az egyszerű és tartós kivitel a vibrációt is csökkenti az alkatrészek élettartamának további növelése érdekében.

 

Garaincia 3 év vagy 3000 üzemóra munkagépekre

Folyamatos hazai szervízháttér

Folyamatos alkatrészellátás

Ingyenes kiszállítás munkagépekre

 

Szűrés
Maximális teherbírás (kg)
Súly (kg)