Imam pitanje? Pišite namÍ

CASE munkagépek

Case kotrók

A CASE kotrógépek kívül-belül Önt szem előtt tartva készültek. A CASE kotrógépek nagyobb teljesítményt, nagyobb tartósságot, nagyobb kényelmet és nagyobb irányíthatóságot biztosítanak. Kiváló teljesítményt, termelékenységet és gyors ciklusidőt keres egy gépben? CASE kotrógépek lesz a megoldás.

CASE rakodók

A CASE nagy teljesítményű kerekes rakodók széles és választékát mutatja be, amelyek egy szóval kezdődnek és végződnek: termelékenység. Teljes méretű kerekes rakodóink a teljesítmény és a hatékonyság élvonalbeli kombinációját nyújtják. Valami kisebbet keres? A CASE kompakt kerekes rakodók erősebb és kompaktabb vázat kombinálnak a nagyobb stabilitás és kitörési erő érdekében.


4Proizvod 14

Műszaki adatok:

Névleges teherbírás (50%): 955 kg

Névleges teherbírás farsúllyal: 1000 kg

Gyakorlati teherbírás (75%): 1432 kg

Billentő terhelés: 1 909 kg

Üzemkész tömeg: 3 160 kg

Szállítási tömeg: 3 025 kg

Műszaki adatok:

Üzemi tömeg: 1 990 kg

Szállítási tömeg: 1 880 kg

Szélesség: 0,99 - 1,3 méter (hidraulikusan állítható járó szerkezet)

Magasság: 2370 mm

Lánctalp szélesség: 230 mm

Műszaki adatok:

Névleges teherbírás (50%): 1 088 kg

Teherbírás pótsúllyal (50%): 1 178 kg

Gyakorlati teherbírás (70%): 1 525 kg

Billenési terhelés: 2 177 kg

Üzemkész tömeg: 3 350 kg

Szállítási tömeg: 3 200 kg


A CASE építőipari berendezések azon az elven alapulnak, hogy az egyszerű jobb. Berendezéseink a valós kihívások megoldására tervezett, finomhangolt termékek evolúciója. Minden ügyfélélmény egy olyan vállalat embereinek támogatásával kezdődik és ér véget, amely erős értékekkel és több mint 180 éves tudással rendelkezik.

Ahogy az Ön vállalkozása egyre összetettebbé és versenyképesebbé válik, mi azért vagyunk itt, hogy sokoldalú, termelékeny gépeket és megbízható támogatást nyújtsunk Önnek, hogy időt tudjon fordítani arra, ami a legfontosabb - a vállalkozásának működtetésére. Számunkra a Szakértők a való világért több mint egy szlogen - ez a hívószavunk. Ezért számítanak az ügyfelek a CASE-ra.

 

 

Case története

A CASE Construction Equipment 180 éves története nagy büszkeség és elkötelezettség forrása. A tizenkilencedik század vége fele alapított vállalat, a J.I. CASE innovatív megoldásokat alkalmazott a gőzgépek területén. A következő évtizedekben a vállalat úttörő szerepet vállalt az útépítéshez szükséges berendezések kifejlesztésében, és ezzel hozzájárult a világ "kikövezéséhez". A huszadik század elejére a CASE az építőipari berendezések vezető gyártójává vált. A CASE folyamatosan növekszik és virágzik, és tovább építi vállalkozását, hírnevét és a világot, amelyben élünk. A CASE történetéről bővebben blogunkban olvashat.