Imam pitanje? Pišite namÍ

Gréderek

A COBRA gréder termékcsalád 4 különböző méretű lapáttal kapható. A pengék szögállását és dőlését 2 pár erőteljes hidraulikus henger biztosítja. Minden COBRA hidraulikus funkció manuálisan vezérelhető a rendelkezésre álló 6 féle hidraulikus vezérlő egyikével, akár teljesen automatizálható is egy önterülő lézeres jelzőrendszerre. A COBRA gréder átalakítja a csúszó-, kerekes- vagy kotró-rakodógépét egy nagyteljesítményű motoros gréderré, amellyel nagy teljesítményű precíziós szintezési munkát végezhet egyszerűen és gyorsan.


4Proizvod 14

COBRA gréderek

A COBRA sorozatú csúszásgátló-egyengető munkagépek négy modellje tökéletesen alkalmas a szintezési munkák elvégzésére, olyan műszaki megoldásokkal, amelyek az egész termékcsaládot egyedülállóvá teszik a maga nemében.

Kiegyenlítő lapát:

Kopásálló acélból készült, dupla sarkos, csavarozott vágóéllel van ellátva, így megfordítható és könnyen cserélhető.

Szintezőlapát:

Hidraulikusan a középhelyzettől több, mint 40 cm-rel vízszintesen jobbra vagy balra eltolható. A 2 kettős hatású hidraulikus henger lehetővé teszi, hogy a kiegyenlítő lapát 34°-kal elforduljon (szögelés), míg egy másik 2 henger 35°-os jobbra és balra dőlést tesz lehetővé.

 

 

UEMME Gréder

 

Vezérlés:

Minden COBRA hidraulikus funkciót lehet kézzel vezérelni a rendelkezésre álló hatféle vezérlés egyikével, vagy teljesen automatizáltan, önnivelláló lézeres jelzőrendszerrel, vagy hibrid módon, nevezetesen kézi és automatizált vezérléssel, önnivelláló lézeres rendszerrel.

Szilárdság:

Az újonnan tervezett kompakt váz a 360°-ban forgó kerekek tartótengelyét belülről hordozza, ami hatalmas szerkezeti szilárdságot biztosít, míg az elosztó ülése a váz belsejében kapott helyet, így a kezelő számára maximális kilátást biztosít. Az elosztó, amellyel az egyes COBRA modelleket felszerelni lehet, lehet on/off vagy arányos típusú, ez utóbbi a kézi üzemmódban történő munkavégzéssel rendkívüli precíziós teljesítményt garantál, és még inkább, ha a hidraulikus funkciókat önállóan kezeli az önnivelláló lézeres jelzőrendszer.

 

Gréder UEMME

 

Oldallap:

A COBRA alapfelszereltségét a szintezőlapra hegesztett két oldallap egészíti ki, amelyekre könnyen rögzíthetők az állványon lévő szintezőből küldött lézerjel vevőkészülékek tartóoszlopai.

 

Kiegészítők:

A rendeléskor igényelhető vagy később felszerelhető tartozékok: 2 mechanikusan irányítható, 45°-os vagy 90°-os rögzített helyzetben lévő oldalsó panel, amelyek közvetlenül a szintezőlapra szerelhetők, valamint a szintezőlap felső részéhez csavarozható acélszalag, amely nagyobb magasságot és nagyobb anyagmozgatási képességet biztosít a szintezőlapnak.

A COBRA gréder-felszerelés a csúszó-, rakodó- vagy kotró-rakodógépet nagy teljesítményű motoros gréderré alakítja át, amellyel egyszerűen és gyorsan végezhet nagy pontosságú szintezési munkákat.

Katalógus:

COBRA_ENG.pdf

 

Gréder munkagéphez