Kérdése van? Írjon nekünk

Blog

Bobcat rakodógép anatómiája

Bobcat rakodógép anatómiája

Bobcat rakodógép anatómiája

Régóta a tökéletes mezőgazdasági vagy ipari emelőgépet keresi? Érdkeli Önt a Bobcat gépek felépítése? Jó helyen jár, hiszen Derigo Kft minden szükséges információt a rendelkezésére bocsát.

Bobcat rakodógépeknek számtalan előnye van, melyek könnyebbé teszik mindennapjait.

  1. Tágas fülkével rendelkeznek a kényelemért.
  2. Sokoldalú tartozékoknak köszönhetően felhasználásuk igen széles.
  3. Szűk fordulási sugár a manőverezhetőség javításához.

 

L 23 rakodó gépek

 

Kertépítő gépek

A Bobcat kis csuklós rakodógép elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a hátsó udvarokban és a szűk munkaterületeken, miközben nagy emelőkapacitással büszkélkedhet. Az egyedülálló kompakt rakodók gyepbarátok és rendkívül fordulékony gépek, így remek kiegészítői bármely kertépítő, vagy területkarbantartó flottának.

Nagy teljesítményű gép kis méretben

A Bobcat kis csuklós rakodók nagy emelőkapacitást kínáló gépek kis méretük ellenére is. A standard beépített ellensúlynak köszönhetően a gép optimális emelőkapacitással rendelkezik. Ráadásul az opcionális, kiegészítő hátsó ellensúlyokkal, amelyek nem akadályozzák a talajszabadságot vagy a megjelenést. Az ellensúlyok segítségével tovább növelheti Bobcat rakodója emelőkapacitását.

 

 

Bobcat L23 vagy S450

Az L23 kis csuklós rakodó gép üzemi súlya 1 720 kg, névleges üzemi kapacitása pedig 630 kg, míg az S450 csúszókormányzású rakodó üzemi súlya 2 280 kg, névleges üzemi kapacitása pedig csak 590 kg. Ha ez a Bobcat nem egy kis csomagba csomagolt komoly ütés, akkor nem tudjuk, mi az.

 

 

Csatlakoztatási sokoldalúság

A Bobcat kínálatában több mint 30 kis csuklós rakodógép áll rendelkezésre. A Derigo Kft széles kínálatából kiválasztott csúszókormányzású rakodóval, kompakt hevederes rakodóval vagy mini lánctalpas rakodóval és a hozzájuk kérhető kiegészítőkkel még sokoldalúbbá teheti munkavégzését.

 

 

Tartozékok

Bobcat rakodógép segédhidraulikának köszönhetően még több tartozéklehetőséget használhat ki. Adja hozzá az opcionális Power Bob-Tach rendszert, így a nem hidraulikus tartozékokat a fülkéből való kiszállás nélkül cserélheti.

A kis csuklós mezőgazdasági rakodógépe megfelelő tartozékkal kiegészítve bajnokként kezelheti a földjét, könnyedén áshat gödröket, teleszkópos rakodójának segítségével akár pillanatok alatt megmozgathat nehéz raklapokat és még sok minden mást.

Minimális talajbolygatás

Egy munkát minimális talajjavítással befejezni mindig győzelemnek számít - és a Bobcat csuklós kis rakodóval ez is valósággá válhat. A szűk fordulási sugárnak és az összességében könnyű lábtérnek köszönhetően a rakodók minimálisra csökkentik a gyepfelület károsodását a rakományok fordulásakor és vontatásakor.

 

 

Szűk fordulási sugár

A Bobcat csuklós kis rakodógép a műszaki megoldásoknak köszönhetően pontos manőverezhetőséget biztosít, így zárt udvarokon és kis munkaterületeken is képes dolgozni. A csukló lehetővé teszi, hogy a hátsó gumiabroncsok kanyarodás közben megegyezzenek az első kerekek útvonalával, így egy rendkívül fürge gépet kapunk, amely könnyedén el tudja kerülni a munkaterület akadályait.

 

 

Automatikus vontatási mód

A Bobcat kis csuklós rakodógép automatikusan bekapcsolja a két vontatási üzemmód - nagy vontatási vagy gyepbiztonsági - egyikét a művelet függvényében. Ha a kormánykerék nem forog, a nagy vonóerővel működő üzemmód kiváló irányíthatóságot és mobilitást biztosít a durva vagy csúszós terepen.

Ezenkívül az opcionális vonóerő-asszisztens lehetővé teszi az automatikus üzemmódok átmeneti felülírását, és a differenciálzárhoz hasonlóan lehetővé teszi, hogy minden kerék közlekedjen a kedvezőtlen körülmények között.

Tágas fülke

A Bobcat kis csuklós rakodók fülkéit a kezelő igényeinek szem előtt tartásával tervezték. A piacon kapható más kis csuklós rakodókhoz képest az L23 és az L28 nagyobb térrel rendelkezik a kivételes kezelői kényelem érdekében.

A többlet hely a fülkében kényelmesebb munkakörülményt eredményez a hosszú munkaórák alatt. Bónusz: Adja hozzá az opcionális, fűtött üléssel ellátott fülkeburkolatot, hogy hideg és nedves időben is produktív és kényelmes maradjon a munka.

Teleszkópos emelőkar

A Bobcat kínálatához tartozó L28 kis csuklós rakodóhoz elérhető teleszkópos emelőkar extra 60 cm-el hosszabbítható meg, így az emelési magasság 265 cm. A teleszkópos emelőkar kéthengeres kialakítású, amely a rakományt a vödör mozgatása közben is vízszintesen tartja.

Az emelőkar szinkronizálva van egy hidraulikus szintezőlengővel, amely ezáltal kiegyenlítési segítséget nyújt és minimalizálja a kiömlést.

További információk

Túl sok idejét veszi el a keresés? Derigo Kft-nél szívesen állunk rendelkezésére amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik Bobcat mezőgazdasági vagy építőipari teleszkópos rakodógép. Kínálatunkban Bobcat gépek mindegyikét megtalálja.