Kérdése van? Írjon nekünk

Adapterek munkagépekhez

Az UEMME minőségi olasz gyártó, melynek adapterei a világ minden táján elérhetőek remek ár-érték arányuknak és minőségüknek köszönhetően. Kínálatunkban a gyártó szinte minden terméke elérhető. Köztük gréderek, rönk és lyukfúrók, rönkhasítók, markolók, betonkeverők, aszfaltmarók, osztályozó kanalak, seprűk és sok más.

UEMME

Kezdetek:

Az U.EMME közel hetven évvel ezelőtt kezdte történetét asztalosüzemként, azonban néhány évvel később elkeztek mezőgazdasági kotrógépek és ipari kotrógépek gyártására szakosodni.

A termelés évről évre nőt. Új és hatékony kotrómodellekkel, új berendezésekkel egészítették ki a régi termékeket, és így hamarosan a gépek, berendezések és tartozékok teljes választékát gyártották. Beleértve a mezőgazdasági és ipari kotrógépeket, keverőkanalakat, polírozó seprőket, csigákat, buldózerpengéket és hókotró lapátokat, grédereket és egyebeket.

 

UEMME factory

Magas színvonal:

Az U.EMME felismerhető jele a termékek magas színvonalú minősége, amely a legújabb generációs technika és gyártási folyamatok alkalmazásának eredménye.
A gyártás során nagy jelentősége van a minősített alapanyagoknak, a precíz összeszerelésnek, a vágási és hegesztési munkák tisztításának és végül a festésnek.

A vállalat jelenleg egy nemzeti kereskedelmi és egy export részlegre oszlik. A termékek forgalmazása kereskedők, forgalmazók és meghatalmazott importőrök hálózatán keresztül történik, hogy a lehető legjobban biztosítsa az eredeti pótalkatrészek szállítását és az értékesítés utáni technikai segítségnyújtást.

 

UEMME gyár

 

Küldetés:

Küldetésünk, hogy nagy teljesítményű és megbízható berendezéseket hozzunk létre. A technológiai újításokra támaszkodunk, hogy megbirkózzunk az ipari és mezőgazdasági szektor legnagyobb kihívásaival. Folyamatosan új alkatrészeket fedezünk fel és új berendezéseket fejlesztünk ki, új működési jellemzőket azonosítva a működő gépek számára.

Legnagyobb törekvésünk, hogy megjutalmazzuk mindazokat, akik idejüket, pénzüket és ötleteiket cégünkbe fektetik.

Vállalati kultúránk folyamatosan fejlődik, lehetővé téve, hogy minden egyes munkatársunk mindig következetes, dinamikus, pontos és kompetens legyen.

Stratégiánk minden partnerünk potenciáljának növelésére összpontosít, olyan megoldásokat kínálva, amelyek mindig képesek felülmúlni az elvárásokat.

Víziónk az, hogy a földmunkagépek berendezéseinek gyártása terén az iparág mércéje legyünk.